HTML

Gazdag akarok lenni!

Megfordult már a fejedben, hogy milyen lenne az élet, ha gazdag lennél? Ha lenne elég pénzed? És néha álmodozol róla, hogy egy fejvadász bekeres egy olyan állással, amivel hirtelen kétszerannyit keresel, mint eddig, vagy megnyered a lottó ötöst, vagy örökölsz egy ismeretlen nagybácsi után? A jó hírem az, hogy ennél sokkal könnyebben lehet pénzügyileg fejlődni. Erről a módszertanról szívesen írnék egy könyvet is, de nem fér bele az időmbe, így inkább igyekszem heti 1-2 fejezetet megírni itt. Te meg olvasd, és ha tényleg akarod, hogy ellenőrzésed legyen a pénzügyeid felett ÉS EGYRE GAZDAGABB LEGYÉL, a házifeladatot is csináld meg!!! És ha ennél többet akarsz, kérj személyes konzultációt - írj nekem, és egyeztetünk időpontot!

Címkék

álom (3) autó (3) bank (3) befektetés (4) címkék (1) család (11) egészség (2) gazdag (23) gazdagság (23) gyerek (7) hitel (3) készpénz (2) kocsi (3) költség (15) közlekedés (2) lakás (3) lecke (10) megtakarítás (11) nemlecke (10) nyaralás (2) oktatás (1) pénz (24) pénzügy (24) rezsi (2) sport (2) ünnep (2) Címkefelhő

17. Egészségünk megtartása – költséghatékonyan

2012.03.29. 21:34 Plain Jane

Egészségünkön ügyesen spóroljunk! A testmozgásra, betegségmegelőzésre szükségünk van, így ezeknek a tételeknek az elhagyása csak rövidtávon spórol pénzt (vagy időt) nekünk. Helyette ajánlom az alábbiakat:

·         Ha nincs időnk eljárni edzésre, tornázni, sportolni, vagy nem szeretnénk rá pénzt szánni, iktassunk be esti, hétvégi kirándulást, biciklizést, futást, focit a gyerekekkel – legalább hetente kétszer!

·         Ha szívesen járunk sportolni, csatlakozzunk pl az „All you can move” sportbérlethez, ahol adott havidíjért több konditermet, uszodát, sportpályát látogathatunk! Van több cég is, amely egynél több sporttermet üzemeltet, és van bérlet-szolgáltatása: keressünk, érdeklődjünk!

·         Iktassuk be napirendünkbe, hogy reggel vitamint fogyasztunk – ez olcsóbb, mintha havonta betegednénk le influenzával, gyakori fejfájással stb.

·         A körzeti rendelőintézet nyújt sok olyan szolgáltatást, amit jellemzően magánpraxison szoktunk igénybevenni – külön pénzért. Érdemes meglátogatni a körzeti orvosokat. Ha valamelyikük szimpatikus, jól dolgozik, próbáljuk ki. Miért fizetnél tízezret a fogkőleszedésért, ha az SZTK-ban ingyen megcsinálják? (És ugyanúgy időpontra mész, mint a magánorvosnál.)

·         Ha jobb minőségű kiszolgálásra, nagyon rövid várakozási időre vágysz, már igénybe lehet venni magán egészségügyi szolgáltatást is. Évente kb 100.000 Ft nagyságrendben fizetve kapod meg az általános (körzeti) orvosi kiszolgálást olyan környezetben, ahol nem kell várakoznod, ahol mosolyog az asszisztens, ahol leülhetsz a kényelmes székbe anélkül, hogy azt latolgatnád, van-e esélyed felállni, vagy majd odaragadsz. Ha valamit mégsem tudnak elintézni házon belül, beutalót írnak az állami egészségügyi rendszerbe, méghozzá úgy, hogy a féléves várólista elejére kerülsz, és 1-2 hét múlva már ott is vagy a szakrendelésen.

·         Extra szolgáltatásokra várj ki egy jó internetes kuponos ajánlatot. Rengeteg olyan vállalkozás van, amely nagy engedménnyel ad bizonyos szolgáltatásokat, termékeket, sőt már olyan is létezik, aki ezeket összegyűjtve szolgáltatja a postaládádba. Ha vágysz már egy masszázsra, várj ki egy kedvező pénzügyi ajánlatot! (Fontos, hogy ezek az ajánlatok úgy működnek, mint egy bevásárlóközpont – hiába van listád, könnyen megveszel valami mást is, ha megtetszik – nagyon ügyesen meg tudjuk magyarázni magunknak, milyen jó vételt csinálunk!)

Ha van jó ötleted, amivel a fentieket kiegészítenéd, írd meg!

Üdv,

Plain Jane

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport család egészség pénz pénzügy gazdag költség megtakarítás gazdagság nemlecke

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdag-akarok-lenni.blog.hu/api/trackback/id/tr384336054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása